Pirjo Levandi annetas pokkeri suurvõidu Pelgulinna sünnitusmajale

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pirjo Levandi
Pirjo Levandi Foto: Toomas Huik

Esmakordselt Eestis peetud kuulsuste pokkeriturniiri «Celebrity Poker» võitis pärast pingelist duelli Ivo Eensaluga laulja Pirjo Levandi, kes annetas 50 000-kroonise auhinnaraha Pelgulinna sünnitusmaja toetusfondile.

Pirjo Levandi sõnul kujunes ligi kuus tundi kestnud mäng väga keerukaks, aga seetõttu oli ka võit magusam.

«Võidule lisab väärtust teadmine, et raha kasutatakse üllal eesmärgil,» sõnas ta. «Valisin oma toetusprojektiks Pelgulinna sünnitusmaja toetusfondi, sest iga sünd on kordumatu ime ning elu algus võib olla väga habras. Tahan aidata kõige pisemaid, kes ise end veel aidata ei suuda.»

Pelgulinna sünnitusmaja toetusfondi tegevjuhi Kadri Karula sõnul ostetakse Pirjo Levandi poolt annetatud 50 000 krooni eest haiglale juurde veel üks kaasaegne kuvöös.

Eesti esimese kuulsuste pokkeriturniirist võttis osa ligi 20 tuntud inimest.

Teiste seas mängisid 50 000-kroonise heategevusraha nimel näiteks korvpallitähed Rauno Pehka, Tanel Tein ja Gert Kullamäe, laululavade superstaar Anne Veski, multitalent Mart Sander, noored lauljad Raimondo Laikre ja Niki, kulturist Ott Kiivikas, MTV Eesti juht Karoli Hindriks jt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles