Depp, Farrell ja Law annetasid palga Ledgeri tütrele

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heath Ledger
Heath Ledger Foto: AFP / Scanpix
Näitlejad Johnny Depp, Colin Farrell ja Jude Law annetasid filmis «The imaginarium of dr. Parnassus» osalemisega teenitud raha aasta algul surnud näitleja Heath Ledgeri tütrele Matildale.

Näitlejad, kes osalesid filmis pärast Ledgeri surma tema asendajatena, otsustasid saadud raha mehe kaheaastasele tütrele annetada, kindlustamaks talle muretut tulevikku, kirjutab Femalefirst.

«Kolm näitlejat käitusid tõeliselt kangelaslikult,» kommenteeris filmi lavastaja Terry Gilliam. «Seda ei juhtu eriti sageli, et väga kuulsad ja edukad näitlejad otsustavad sellise tragöödia puhul igal võimalikul moel aidata.»

«Nad tulid, tegid oma töö ära, võimaldasid meil filmi lõpetada, kuid ei võtnud raha,» jätkas Gilliam. «Raha läheb Heathi tütrele. See on erakordne!»

Depp, Farrell ja Law mängivad filmis algselt Ledgeri kehastatud tegelaskuju Tony, kes rändteatri trupile kuuluva erakordsete omadustega peegli kaudu kolme erinevasse dimensiooni satub.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles