Niki: Fred, sa oled idioot!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Niki alias Kairit Tuhkanen
Niki alias Kairit Tuhkanen Foto: Margus Juhanson

Elu24 poole pöördus oma suure murega muusikaprodutsent Fred Sonne. Nimelt ei soovivat tuntud lauljatar Kairit Tuhkanen aka Niki tema sõnul kuidagi maksta üht vana võlga ning sõimavat teda hoopis idioodiks.

«Tegin ülikuulsaks saanud Nikile kodulehe www.kairit.ee, kuid ta ei taha mulle maksta kodulehe tegemise eest,» pajatab Sonne ning lisab, et kui ta selles küsimuses neiule helistab, siis sõimavat too teda idioodiks.

«Täiesti uskumatu! Olen teinud mitmeid kodulehti, kuid nii alatut käitumist poleks ma sellise daami puhul ealeski osanud arvata.»

Fred Sonne firma «Partyservice» tegeleb nimelt lisaks muusika produtseerimisele ka reklaami, kodulehtede kujundamise ja üritusturundusega. Tema välja töötatud on näiteks kodulehed www.suvetuurid.ee, www.topten.ee, www.eestidisko.ee,jpt.

Millest sinu ja Niki tüli alguse sai?

Asi sai alguse sellest, et Kairit Tuhkanen helistas mulle varakevadel ja ütles et soovib minu käest kodulehte tellida. Kuna mul on mitmed bännerid ja kodulehed tegemisel, siis ma alguses kahtlesin väheke, et kas ma ikka jõuan.

Palju sinu tehtud koduleht maksab?

Ma võtan tavaliselt 6000.- kodulehe tegemise eest. Kuna Kairit ütles, et tegemist hakkab olema pikema ja pidevalt täiendamist vajava projektiga, siis otsustasime et ta hakkab hoopis kuumaksu maksma.

Kui mahukas su töö oli?

Tema kodulehte meisterdasin terve kuu aega. Ta saatis mulle erinevaid pilte ja reklaame, mida sinna lisada. Kui ma olin esimese arve Kairitile ära saatnud, siis ta enam minu kõnedele, sms-idele ja meilidele ei vastanud. 

Millised on tänased seisud? Kas midagi on tasutud?

Tema produtsent Gert Laasme vastas, et teda see probleem ka ei huvita, kuna tema tegeleb vaid Niki manageerimisega.Tänaseks on mul esitatud mitu arvet ja mitte mingit laekumist pole olnud. Eelmisel nädalal mainisin asja ka SLÕlehele pärast mida helistas mulle vihane Kairit. Ta oli täiesti endast väljas ja nägi probleemi ainult minus. Ütles mulle samasuguse lause nagu tänases SLÕlehes «Kannu Kõrtsi» artiklis õhtujuht Kerdo Möldrigi kohta, et mina tahtvat tema nime abil endale tähelepanu saada. Ja veel enne toru hargile viskamist ütles mulle vaid ühe lause: «Fred, sa oled idioot!»

Mida ette kavatsed võtta?

Ma tõesti ei uskunud, et üks endast lugupidav laulja selliselt käitub. Mul oli plaanis ta esinema kutsuda Club Tallinnasse, kuid sellise käitumisega ei soovi ma teda enam iial näha!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles