Suur jaanipäevapiltide võistlus! Auhindu saab ka!!!

Elu24.ee peotoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hiiumaa liivases rannas pildistatud põlev lõke
Hiiumaa liivases rannas pildistatud põlev lõke Foto: Joonas Kokamägi

Hea lugeja! Saada meile oma jaanipäevapilt, teeme sellest ühe vahva galerii.


Jaaniöö on meil siin kõige kaunim ja romantilisem (ja pidusem kah) öö. Tee pilte oma kaunist jaaniõhtust ja kas või kirjuta juurde, mis selle eriliseks tegi.

Auhinnaks on sedapuhku viis DVD-d filmiga «Valentinipäev», kust nõrgub romantikat nagu rasva grillvorstist ja vihiseb A-kategooria staare kui sääski jaanitule ümber. Selle filmi võitmiseks saada oma jaanipäevapilt meiliaadressil toimetus@elu24.ee märgusõnaga «JAANIÖÖ». Mäng kestab kuu lõpuni (no vahel ei jõua ju kohe filmi ilmutama ;), DVD ilmub ametlikult 1. juulil.

Auhinnafilm räägib erinevate inimeste romantilistest ettevõtmistest kauges suures Los Angelese linnas sellel päeval, kui Ameerikas inimesed üksteisele punaseid tagumikukujulisi asju kingivad.

Lavastajatoolil Garry Marshall («Pretty Woman», «The Princess Diaries»), osades Julia Roberts («Notting Hill»), Anne Hathaway («Saatan kannab Pradat»), Jessica Alba («Sin City»), Jessica Biel («Kerglased kombed»), Jennifer Garner («Endiste pruutide vaimud»), Taylor Lautner («Videvik»), Shirley MacLaine («Jutud käivad»), Bradley Cooper («Pohmakas»), Ashton Kutcher («Abielu Vegase moodi«), Topher Grace («Kuumad 70ndad»), Patrick Dempsey («Pruudipoiss», «Grey anatoomia»), Emma Roberts («Wild Child»), Eric Dane («Grey anatoomia», «Marley ja mina»), Jamie Foxx («Miami Vice») ja Queen Latifah («Chicago»).
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles