Pagenud kilpkonn läbis kahe aastaga 2,4 kilomeetrit

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kilpkonn.
Kilpkonn. Foto: SCANPIX

Inglismaal leiti üles pea kaks aastat kadunud olnud kilpkonn, kes polnud selle ajaga kodust kolme kilomeetrigi kaugusele jõudnud.

Täpsemalt oli loom jooksus oldud ajaga läbinud poolteist miili ehk umbes 2,4 kilomeetrit, vahendab Orange.

Kilpkonn Lottie kingiti peretütar Maddiele üheksandaks sünnipäevaks, kuid juba kaks päeva hiljem läks loom tüdruku suureks kurvastuseks tagaaiast kaduma.

Nüüd, 22 kuud hiljem, ilmus Lottie aga taas välja. Ta leiti ühelt mänguväljakult ning kõigi üllatuseks oli troopiline loom erakordselt karmi talve järel hea tervise juures.

Kuna kilpkonn oli kiibitud, tagastas kohalik veterinaar ta omanikele.

«Ma ei suutnud uskuda, et see on tema,» rõõmustas Maddie. «Olin täiesti šokeeritud ja mõtlesin, et see peab mingi muu kilpkonn olema, aga mul on väga hea meel, et ta tagasi sain.»

Tüdruku ema Beth Tibble lisas, et tütrel on Lottie tagasisaamise üle tõeliselt hea meel. Ta rääkis, et vahepeal võttis pere isegi uue kilpkonna, kuid andis selle peagi ära, sest Maddie igatses just Lottie järele, keda uus loom asendada ei suutnud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles