Veebireality Dancing 4 life: Getter Jaani sai tantsuhoos vigastada

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Getter Jaani
Getter Jaani Foto: Jelena Rudi

Eelmise nädala tantsusaates Dancing 4 life rivaali otsinud Vaido Neigaus sai konkurendiks Getter Jaani, kes pidi õppima tantsimist näppude abil.

Getter Jaani: Nägin saadet Dancing 4 life ning nägin, et Vaidol polnud vastast ning otsustasin talle konkurendiks tulla.

Kahjuks ei tulnud mul kõik asjad kõige paremini välja ja ma täiega pabistan sellepärast. Aga võib-olla lõpuks tuleb ikkagi kõik välja...

Tantsuõpetaja Sandra: Kuidas läks Getteril trennis? Tal tuli välja... mitte midagi. Ta oli väga üllatunud, kui ta kuulis, et peab tantsima mitte jalgadega, vaid sõrmedega. Tüdruk polnud mitte midagi sellist varem kuulnud ega näinud.

Nagu sellest veel küll poleks, panime Getteri tantsima ka rula peale. Siis juhtuski tal väike õnnetus ehk siis püüdes teha ühte trikki ta komistas ja kukkus ja väänas oma jala päris tõsiselt välja. Hetkel ongi lahtine, kas Getter on võimeline enam seda tantsusaadet jätkama.

Minge Reporter.ee kodukale ja hääletage, kas Getter või Vaido!

Eelmise vooru osalejaid, Lauri Pihlapit ja Victoria Kassi, saab hinnata siin!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles