Ööklubi ees naisi ja autot tagunud Bemmi-Kristjan on taas vaba mees

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bemmi-Kristjan aka Kristjan Kattai.
Bemmi-Kristjan aka Kristjan Kattai. Foto: Imre Kaas/Õhtuleht

Nädalavahetusel Tallinnas ööklubi Venus ees kakelnud ja märatsenud Kristjan Kattai ehk Bemmi-Kristjan on taas vabaduses. Kuna keegi tema vastu avaldust ei esitanud, lasti ta täna arestimajast välja.

Politsei tabas jõhkra vägivallatsemisega tuntust kogunud Kristajan Kattai aka Bemmi-Kristjani nädalavahetusel Tallinnas Venuse ööklubi juures.

Pealtnägijate sõnul oli Kattai esmalt löönud ühte oma tuttavat naist jalaga kõhtu ja teist rusikaga näkku.

Seejärel seisis mees keset autoteed ega lasknud läbi ühte sõiduautot. Selle juht palus Kattaid eest ära minna, kuid selle asemel lõi Bemmi-Kristjan hoopis autot jalaga. Sellest jäi Audi poritiivale mõlk. Kui sõiduki juht autost väljus lõi Kattai teda mitu korda rusikaga näkku.

Autojuht parkis oma sõiduki tee äärde, väljus autost ja hakkas Kattaiga kaklema. Lõpuks kutsuti politsei, kes Kattail käed raudu pani ja ta arestimajja toimetas.

Politsei teatel keegi Kattai kohta avaldust ei esitanud ja seetõttu lasti ta täna arestimajast välja.

Möödunud aasta septembris sõitis narkojoobes Kattai tema käsutuses olnud BMW maasturiga Tallinnas Mustamäel maha trolliliinide posti. Tai poksiga tegelenud mees hakkas teda korrale kutsunud möödakäiatega kaklema ja keeldus allumast politsei korraldustele.

Lõpuks väänati Kattai eraisikute abiga pikali ja pandi käed raudu. Kattai autost leiti tookord suur kogus narkootilist ainet GHB, mida rahvasuus kutsutakse korgijoogiks. Selle eest karistati teda 1190 tunni ühiskondlikult kasuliku tööga, võeti ära juhtimisõigus ja pandi kriminaalhooldaja range kontrolli alla. 

Esimest korda jõudis Kattai nimi avalikkuse ette aga 2006. aastal, kui ta Saku Suurhallile pommiähvarduse tegi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles