Carola Madis lahkub Eestist

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anu ja Carola jagasid Tammsaare pargis tasuta staffi 26.06.08.
Anu ja Carola jagasid Tammsaare pargis tasuta staffi 26.06.08. Foto: Indrek Galetin
Septembri lõpuks tahab reporter Carola Madis Eestimaa tolmu kontsadelt pühkida ja põrutada otse Hollywoodi.

"Jah, plaani USA-see minna olen pidanud juba terve suve," kinnitab ka Carola ning lisab, et kui kõik peaks minema ootuspäraselt jääb ta LA-sse päris tükiks ajaks.

Eestit Carola staaride linnas siiski unustada ei kavatse. Nimelt on tal plaanis teha lühiintervjuusid Kanal 2 "Reporteri" jaoks.

"Mul on LA-s palju häid tuttavaid, kelle abiga pääsen kindlasti lahedatele üritustele ja võimaluse kohtuda põnevate inimestega," pajatab Carola.  

Carola sõpruskonda kuulub näiteks Hollywoodis resideeruv eestlasest näitleja Johann Urb, kellega tütarlaps on mitmeid põnevaid intervjuusid teinud.  

Carola Madis on ka esimene eestlasest reporter, kellel on õnnestunud saada lühiintervjuu tuntud eesti päritolu Hollywoodi näitlejatari Mena Suvariga

Kindlat elukohta Carola LA-s veel leidnud pole, kuigi on korteri otsinguga tegelenud pea kuu. "Kui Hollywoodi kohale jõuan, peatun paar esimest päeva ilmselt sõprade juures ning alles seejärel otsin endale kodu," on Carola muretu. "Midagi ikka leiab, ega ma tänavale ei jää."

Ka tööluba ei kavatse noor reporter esialgu hankida, sest plaanis on ikkagi esialgu USA-s vaid puhata ja ringi vaadata.

"Kui aga leian kellegi, kes mind seal palgata sooviks, siis loomulikult muretseksin ka tööviisa. Ja kui raha otsa saab, siis saan ju alati tagasi Eestisse tulla ja siin oma töid ja tegemisi jätkata," on Carola optimistlik.  

Carolal on plaan Eestist minema põrutada septembrikuu lõpuks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles