4 lauset, mida kõik kutid kuulda tahavad

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paarike rannas
Paarike rannas Foto: SCANPIX

Sinu suhte edendamiseks pole sageli muud vaja, kui õigeid asju öelda.

Yahoo! Shine teab, millised fraasid mehel naeratuse näole toovad.

«Ma proovin seda.»

Olgu see uue eksootiline joogi maitsmine või voodielu vürtsitamine, meestele meeldivad naised, kes on alati valmis midagi uut proovima. See näitab, et oled piisavalt enesekindel, et oma mugavuspiiridest välja astuda ja sa ei luba suhtel igavaks muutuda.

«See on okei, sa ei pea selgitama.»

Loomulikult ei oota seda mehed, kes koperdavad kellegi teise huulepulgast kaetuna kell kolm öösel koju. Kuid on kordi, mil mehe rahule jätmine on lahe otsus. Näiteks siis, kui ta jääb õhtusöögile kümme minutit hiljaks või kui olete vihmapilve kätte jäänud ja tal pole tuju lobiseda.

«Vau! Kust sa seda õppisid?»

Proovi seda öelda magamistoas ja sa tõstad mehe enesekindluse kosmilistesse kõrgustesse. Iga kutt tahab olla esimene, kes vallutab teadmata mõnupiirkonna. Kui ta kord teada sai, et miskit töötab, teeb ta seda tõenoliselt veel... Ja veel...

«Ma tahan sinu arvamust kuulda.»

Kui mehelt nõu küsid, annad talle teada, et huvitud tema arvamusest, mitte ei kasuta teda lihtsalt objektina, mille pihta oma sõnavaling lasta. Pealegi peavad paljud kutid end paljudel alade eksperdiks - olgu see siis tehnika ostmine, finantsnõu või kättemaks töökohal. Nad tunnevad väärtuslikumana, kui sa tõesti usud, et nad on võimelised sind su küsimuses aitama.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles