Mart Poom kolis tagasi Eestisse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Treeninglaagris silma paistnud poistel ja tüdrukutel on võimalik pääseda Mart Poomi endisesse koduklubisse katsetele.
Treeninglaagris silma paistnud poistel ja tüdrukutel on võimalik pääseda Mart Poomi endisesse koduklubisse katsetele. Foto: Toomas Huik

Vutiäss Mart Poom (38), kes töötas viimati Londoni Arsenalis väravavahtide abitreenerina, kolis augusti alguses lõplikult Eestisse elama, vahendab Kroonika.

Mängijakarjääri väravavahina lõpetas Poom klubis Watford FC eelmisel aastal. Koostöö lõppedes ka Arsenaliga otsustas mees naasta Eestisse, kus ta asub tööle FC Flora spordidirektorina ning alustab oma Nõmmele loodava jalgpallikooliga. Lisaks jätkab ta tööd koondise väravavahtide treenerina.
 
Praegu kohaneb Mart koos abikaasa Lisseli ning poegade Markuse ja Andreasega Eesti eluga.
 
 
Inglismaale siirdus Poom esmakordselt mängima 1994. aastal. Seal on ta kuulunud Portsmouthi, Derby County, Sunderlandi, Arsenali ning Watfordi ridadesse. Eesti koondise väravat on ta kaitsnud 120 korda, tema lahkumismäng toimus eelmise aasta juunis Portugali vastu.
 
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles