Homoparaad Baltic Pride 2011 toimub Tallinnas

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ka kevadine Bukaresti homoparaad tõi tänavatele inimesed, kes sellist üritust oma kodulinnas näha ei soovinud. «Homoseksuaalsuse vastu, normaalsuse poolt!» ütlesid plakatid sealsel meeleavaldusel.
Ka kevadine Bukaresti homoparaad tõi tänavatele inimesed, kes sellist üritust oma kodulinnas näha ei soovinud. «Homoseksuaalsuse vastu, normaalsuse poolt!» ütlesid plakatid sealsel meeleavaldusel. Foto: SCANPIX

Homokultuuri propageeriv sündmus Baltic Pride 2011 toimub järgmisel aastal Euroopa kultuuripealinnas Tallinnas 6.-12. juunil.


Korraldusmeeskonna tuumikusse kuuluvad inimesed mittetulundusühingust Eesti Gei Noored (EGN), Eesti gei-, bi- ja lesbi-kogukonna teabe- ja elustiilikeskusest Cafe HMSX (), mittetulundusühingute Seksuaalvähemuste Kaitse Ühingu ning Kollaboratoorium esindajad, teatab veebiportaal balticpride.eu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles