Galerii: stiil ja mood Vertigos

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

27. augustil toimus Lounge Vertigos Anatoli Ein «LiEin» lavastatud moeüritus «FASHION EXPRESS» special.

Fashion Express pakkus oma rohkearvulisele publikule tuledes särava linna kohal 20-meetrisel punasel vaibal meeleolukat moeshowd «MAKI Limited Collection», mida esitles MAKI disainer Kirill Safonov.

Enne ametliku show algust oli kõigil võimalus jälgida modelli meigi ja soengu valmimist. Meeleolu aitas luua alati särasilmne Tanja Mihhailova. Maitsvate kokteilide segamisel olid abiks Stolichnaya ja Grant's.

«MAKI Limited Collection» on häbitult kaunistatud ja jultunult dekoratiivne. MAKI - see on liialdus kõiges. Barokset ilustatust maksimumini kasvatades muutub mingil hetkel vorm sisuks. MAKI jaoks on oluline ilu; mood on vaid mäng ja julge teatraalsus olgu selle mängu reegliks.

Ere näide on MAKI viimane kollektsioon «No, I am not minimalist and I will never change Vol. 2!», mis on omamoodi kummardus popkultuurile ja camp-stiilile. Tänu sellele on MAKI käekiri arusaadav vaid väljavalitutele.

Make up - Make Up Store (Ekaterina Železnjakova)

Soengud - Studio 212 (Maria Suvorova)

Ürituse autor ja lavastaja Anatoli Ein. «LiEin» www.liein.eu

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles