Eesti mehed tegid nutitelefonide lõhkumise mängu

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Androidi kasutav nutitelefon Google Nexus One
Androidi kasutav nutitelefon Google Nexus One Foto: PAUL J. RICHARDS/AFP

Tartus loodi ühe nädalavahetusega mobiilimäng Smashr.


Mäng kasutab ära telefoni kiirendusmõõturit, et talle rakendatavat jõudu välja arvutada. Vastavalt saavutusele kuvatakse tagasiside ning võimalus esitada väljakutse ka sõpradele, mida saab teha mugavalt otse rakendusest ning Facebooki vahendusel. Vastavalt saavutatud skoorile saab mängija «auastme», tipptase on loomulikult «Chuck Norris». Edetabelit juhib hetkel keegi Maku, kes oma HTC Desire vastu põrandat virutas.

«Sõltuvust tekitav fun-faktor, võistlusmoment ning humoorikas sisu pakuvad meelelahutust pikaks ajaks,» ütles mängu idee autor Kristo Iila.

See mänguke loodi ettevõtlusüritusel Garage48, mis esitab mängijale väljakutse. Tegemist on kahtlemata kõige vastuolulisema projektiga Garage48 ürituselt: kui kaugele on kasutajad nõus minema, saavutamaks aina kõrgemaid skoore?! 

Rakendus on tasuta saadaval kõikidele Androidi telefonide kasutajatele. Huvilised saavad selle alla laadida Android Marketist või rakenduse koduleheküljelt http://smashr.net. Loojatel on mõttes ka teised platvormid, mida kasutajad purustada võivad, juba alustati arendusega iPhone’il.

Garage48 on MTÜ Eesti Startupi Juhtide Klubi poolt ellu kutsutud üritus, mille peamiseks eesmärgiks on tõestada, et ühe nädalavahetusega on võimalik luua töötav toode ja teenus. Lisainfot vaata http://garage48.org

Videos tutvustavad autorid oma mängu ise.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles