Jeremy Clarkson tahab Stigi, kes ei reeda sõpru

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stig tagareas, ees autosaate saatejuhid
Stig tagareas, ees autosaate saatejuhid Foto: SCANPIX

Staarsaatejuht ja ajakirjanik Jeremy Clarkson väljendas oma uues kirjutises, milline peaks olema «Top Geari» uus Stig.

Sel nädalal selgus lõplikult, et viimastel aastatel on BBC telehiti «taltsa võidusõitja» valge kiivri taga peitnud end võidusõitja Ben Collins, kirjutas Metro.

Kuigi BBC teatel pole Stigi tulevik veel otsustatud, vihjas saatejuht James May, et valge Stig «tapetakse» ja asendatakse.

Clarkson kasutas oma kolumni ajalehes The Sun, et avaldada töökuulutus, mis otsib järgmiseks Stigiks soovivaid võidusõitjaid.

Kuulutuse näol on tegemist naljaga, kuid see väljendab telestaari vaateid viimase nädala sündmustele.

«Edukas taotleja ei tohi osata inglise ega ühtki muud keelt, kuid ta (mees või naine) peab vihkama skaute, suutma hobuse nokauti lüüa, tema silmad peavad pilkuma küljelt küljele ja mis kõige tähtsam - ta peab mõistma, et mitte keegi mitte mingitel asjaoludel ei tohi sõpru reeta,» kirjutas Clarkson.

Ajaleht The Sun pakkus, et uueks Stigiks võib saada Phil Keen, kuid kihlveokontorid panustavad naissoost «taltsale võidusõitjale».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles