Cheryl Cole on maailma seksikaim brünett

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cheryl Cole
Cheryl Cole Foto: AFP / Scanpix

Ansambli Girls Aloud lauljanna ja Chelsea jalgpallimeeskonna mängija Ashley Cole`i abikaasa Cheryl Cole nimetati maailma seksikaimaks brünetiks.

Suurbritannias tehtud küsitlus näitas, et mehed eelistavad brünette blondidele, kuna tumedate juustega naised on nende arvates usaldusväärsemad, kirjutab Wenn.

Küsitluse läbi viinud ajakirja «Nuts» asepeatoimetaja Hans Seeberg ütles, et blonde peetakse küll lõbusamateks, kuid tegelikult võib liiga hele juuksevärv mehi ka eemale peletada.

«Meie küsitlus näitas, et mehed eelistavad püsisuhteid luua eelkõige tumedamat tooni juustega naistega. Blonde seevastu nähti kui üheööpartnereid või siis arvati, et need naised petavad rohkem kui brünetid,» ütles Seeberg.

Seeberg jätkas, et küsitletute arvates on kõige seksikam ja usaldusväärseim naine jalgpalluri Ashley Cole´i abikaasa Cheryl Cole.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles