Kälimeeste humoorikas nagistamine algab reedel

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Urmas (Peeter Oja) ja Raivo (Sepo Seeman) seriaalis Kälimehed.
Urmas (Peeter Oja) ja Raivo (Sepo Seeman) seriaalis Kälimehed. Foto: TV3

Eeloleva reede õhtul näeb TV3 ekraanil uut kodumaist komöödiasarja «Kälimehed». Juba avaosast on oodata vaatajate naerutamist ja teleri ette naelutamist.
 


Sarja tegevus toimub ühe vaikse Eesti linnakese vaiksel kõrvaltänaval, mille vaikelu saab rikutud niipea, kui Urmase (Sepo Seeman) ja Riina (Hilje Murel) kõrvalmajja kolib Riina õde Rebekka (Merle Palmiste) koos oma uue mehe Raivoga (Peeter Oja).

Saatuse tahtel naabriteks ja kälimeesteks saanud Urmas ja Raivo on inimestena erinevad ning nende õdedest elukaaslased omavahel nagistanud lapsest saadik, seepärast pole ime, et üleaedsetel tekib alates esimesest hetkest kõikvõimalikke probleeme. Sekeldustele lisavad hoogu ka õdede ellu sekkuv ema ning Raivo hämaravõitu äripartner Viks.

Näitlejatest mängivad sarjas veel Ene Järvis, Andrus Vaarik, Jan Uuspõld, Ivo Eensalu jt. Sarja režissöör on Rando Pettai ja stsenarist Peep Pedmanson. Sarja tunnuslauluks on«Jälle algab kõik» Pearu Pauluse esituses.

«Kälimehed» jõuab TV3 eetrisse alates 1. oktoobrist, reedeti kell 20.30.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles