Victoria Beckham on haiglaselt kõhn

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Victoria Beckham
Victoria Beckham Foto: AFP / Scanpix

Victoria Beckhamit saatsid hiljutisel restoraniskäigul Los Angeleses väidetavalt jahmunud pilgud, kuna naine nägi välja kõhnem, kui kunagi varem.

Vürtsitüdruku luud olid Mirabelle restoranis viibinud kaasakülastajatele selgesti näha ning fännid pelgavad, et USAs läbilöömise surve võib naise tervisele halba mõju avaldada, kirjutab Entertainmentwise.

 «Neil ei lähe L.A.-s üldse hästi. Victoria on eriti endast väljas olnud ning ütles Davidile nuttes, et sinna kolimine oli viga. Ta tunneb ennast üksikuna ja teda vaevab koduigatsus,» ütles lähedalseisev isik ajakirjale Star.

Victoria Beckhami meeleolule mõjus laastavalt ka see, et ta on läinud riidu kuulsate sõpradega, kelle abil ta lootis Hollywoodis läbi lüüa.

«Jennifer Lopez ja Victoria said varem hästi läbi, aga nüüd nad enam omavahel ei suhtle. Jen ei taha Beckhameid ümbritseva tsirkusega tegemist teha,» lisas olukorraga kursis olev isik.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles