Mask on langenud! Kes on Justin Bieber tegelikult?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kes on Justin Bieber tegelikult?
Kes on Justin Bieber tegelikult? Foto: Onion News Network

Libauudiste sait theonion.com teatab, et politsei arreteeris teinistaar Justin Bieberi, sest selgus, et tegemist ei olegi 16-aastase südametemurdja, vaid 51-aastase pedofiiliga, kes kandis avalikkuse ees kummist maski ja parukat.

Bieber nägi aastaid vaeva, et luua tundelise teismelise imidž ja kirjutada laule, mille eesmärgiks oli võrku püüda süütuid alaealisi tüdrukuid ja neid ahistada.

Uurijad võtsid luubi alla Bieberi laulud ja leidsid, et need ongi mõeldud tuhandete naiivsete neiude manipuleerimiseks.

«Laulud on pungil täis teemasid «eriliste hetkede jagamisest» ja «keelatud armastusest». Need on vägagi tüüpilised aktiivsele pedofiilile. Juba mõte, kuidas Justin Bieberi aju töötab, tekitab mulle judinaid,» rääkis kriminaalpsühholoog Carrier.

Bieber nägi oma identiteedi loomiseks kõvasti vaeva - ta hakkas käima Kanada koolis ja palkas heroiinisõltlasest prostituudi oma ema kehastama.

Bieberit ähvardab maksimumkaristus 75 aastat trellide taga, kuid asjatundjad usuvad, et ta peaaegu kindlasti mõrvatakse vanglas.

Vaata šokeerivat liba-uudislõiku allpool!


Justin Bieber Found To Be Cleverly Disguised 51-Year-Old Pedophile
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles