Tiiu Kuik: New Yorgis on lihtne kuulsaks saada

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiiu Kuik
Tiiu Kuik Foto: AP / Scanpix

USAs elav modell Tiiu Kuik rääkis intervjuus «Pealtnägijale» vaesest lapsepõlvest, elust ja tööst New Yorgis ja tulevikuplaanidest.

Kuigi sõnul ei meeldinud talle esialgu New Yorgis, vahendas ERR uudised «Pealtnägijat».

«Ma olin siin olnud kümme päeva ja tahtsin ainult koju. Aga kui ma koju jõudsin, hakkasin millegipärast tagasi igatsema. Kui teine kord tagasi tulin, armusin sellesse linna juba ära,» ütles ta.

New Yorgis on tema sõnul lihtne kuulsaks saada.

«Pead kuulsusega käima või reality-televisiooni tegema. See on väga lihtne. Võid minna ja koputada telemaja uksele ning saadki kohe oma reality-show,» rääkis Kuik.

Kuigi sõnul ei olnud tema lapsepõlv alati kerge.

«Mu ema on rääkinud, et pidi vahepeal pudeleid korjama, aga kuidagi oli meil siiski nii, et kõik oli hästi - mul olid alati sünnipäevad, jõulud ja kõik muud asjad, mida üks laps võib tahta. Dramaatilisi mälestusi mul sellest ajast pole,» ütles ta.

Tallinnas sündinud Kuik on osalenud kümnete tuntud disainerite moešõudel, poseerinud Vogue'i kaanel ning mitmetes reklaamides.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles