Liis Lass juhib A&A Kinnisvara Saaremaa bürood

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liis Lass
Liis Lass Foto: Marianne Loorents / SL Õhtuleht

Saaremaa turule tuleva A&A Kinnisvara Saaremaa bürood juhib varem Tallinnas maaklerina tegutsenud Liis Lass, kes siiski päriselt saarele ei koli, vaid jagab oma aega Kuressaare ja pealinna vahel.

«Kuressaares kontorit avades ja siin tööle asudes võtsin vastu põhimõttelise otsuse hakata veetma olulise osa nii töisest kui isiklikust ajast Kuressaares,» ütles Liis, kirjutas Meie Maa.

Nõusolek asuda Ajamajas varem Kulla Kinnisvara käsutuses olnud A&A büroo juhiks ei tulnud tema kinnitusel vastumeelselt, vaid oli mõjutatud soovist ühendada tööalased ambitsioonid uute elukorralduslike väljakutsetega.

Liis rääkis, et Kuressaares veedetud napi aja jooksul on ta sisse seadnud tugevad eeldused tööalasteks õnnestumisteks, tutvunud erakordselt meeldivate inimestega ja saavutanud «võõras kohas, uues kodus» omapärase kodutunde.

«Kõik eeldused näitavad, et Kuressaare jääb määramatuks ajaks oluliseks osaks minust,» lausus ta.

Liisi sõnul pakub A&A Kinnisvara Saaremaa büroo igakülgset kinnisvaravahendusealast teenust ja nõustamist, ehitusprojekti juhtimist ning suurarenduste müügi- ja esindusteenust arendajale.

«Peame oma eeliseks motiveeritud ja professionaalset meeskonda ja uuenduslike turundusideede juurutamist objektimüügis,» lisas ta.

Samas kinnitas Liis, et tema tööd raadios, teles ja ajakirjanduses peab lugema eraldiseisvaks kinnisvaratööst.

«Meelelahutus on ja jääb oluliseks ja tasakaalustavaks osaks minust ja sellel ei ole seost tööga kinnisvaravaldkonnas,» kinnitas ta. «Raadio Kadis töötamine on meelelahutusliku ja sotsiaalse iseloomuga ja siin ei eristu ühtegi paralleeli minu põhitööga.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles