Selgeltnägijad asuvad teleekraanil omavahel võistlema

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõsielusarja «Selgeltnägijate tuleproov» esimene ülesanne - neid inimesi pidi siduma üks asi.
Tõsielusarja «Selgeltnägijate tuleproov» esimene ülesanne - neid inimesi pidi siduma üks asi. Foto: Kanal 2

Neljapäeval jõuab Kanal 2 ekraanile saade «Selgeltnägijate tuleproov». Mõõtu asuvad võtma kümme inimest, kes väidavad, et neil on fenomenaalsed võimed. Saate üheks eksperdiks on Vahur Kersna.

«Selgeltnägijate tuleproov» on saate loojate sõnul mõeldud nii skeptikutele kui ka inimestele, kes usuvad, et meie hulgas on ka neid, kellel on tugevamini arenenud tajud. Saate tegijate kinnitusel jõuab vaatajateni palju selliseid hetki ja sündmusi, mis ei mahu argiloogika piiridesse.

Igas saates peavad võistlejad lahendama kolm ülesannet. On vaja leida kadunud asju ja inimesi, kirjeldada mõrvapaiku, arvata, kellele kuulusid näidatud esemed. Sageli on tegemist tuntud inimeste ja kurikuulsate juhtumitega, mille kohta ilmneb seniteadmata hämmastavaid asjaolusid.

Igas saates on žürii, kes jagab punkte ja otsustab, millisel võistlejal tuleb saatest lahkuda. Žüriisse kuuluvad oma ala eksperdid. Esimeses saates astuvad üles Vahur Kersna, Koit Pikaro, Anto Raukas ja Jürgen Veber. Samuti näeb saates ülesannete sisuga lähedalt seotud inimesi - politseikomissare, kannatanuid, kannatanute lähedasi.

Saatesarja võitja saab auhinnaks 100 000 krooni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles