Victoria Beckhami rinnad on ebaloomuliku kujuga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Victoria Beckham
Victoria Beckham Foto: AP / Scanpix

Uus uurimus on tõestanud seda, mis juba ammu silmagagi vaadates selge on olnud – Victoria Beckhami rinnad on tõeliselt veidra kujuga.


Teadlane Patrick Mallucci veetis tunde vaadates topless-modellide fotosid, et selgitada välja, mis teeb ühe rinnapaari täiuslikuks, vahendab Entertainmentwise.

 Mallucci teooria kohaselt on Victoria Beckhami rinnad halvimaks näiteks rinnakujust ning modell USA pesumodell Caprice´i rinnad kõige kaunimad.

Väidetavalt on perfektsed rinnad sellised, mille nibu on suunatud õrnalt ülespoole ja mille ülemine poole on pisut väiksem alumisest.

«Ideaalne on 45/55 protsentuaalne suhe – see tähendab seda, et nibu ei ole täpselt poole rinna peal, vaid 45% kaugusel ülaosast,» ütles Mallucci, kes plaanib oma uurimustöö tulemusi esitleda ka sel nädalal Londonis toimuval rinnasuurendamist käsitleval konverentsil.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles