Selgeltnägijad läbisid esimese tuleproovi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõsielusarja «Selgeltnägijate tuleproov» esimene ülesanne - neid inimesi pidi siduma üks asi.
Tõsielusarja «Selgeltnägijate tuleproov» esimene ülesanne - neid inimesi pidi siduma üks asi. Foto: Kanal 2

Täna startinud Kanal 2 müstikasaates «Selgeltnägijate tuleproov» valiti välja esimesed paremad selgeltnägijad.

Avasaate skeptikutest ekspertideks olid Vahur Kersna, Koit Pikaro, Anto Raukas ja Jürgen Veber.

Esimeses ülesandes pidid sensitiivid veerand tunniga ära mõistatama, kes või mis on suletud lavaeesriide taga.

Üks võistleja pakkus kassipoega, teine muusikariista, kuid kardina tagant tuli välja hoopis heledas riides baleriin.

Selgeltnägija Anna ütles, et katse oli kehvasti korraldatud, sest enne oleks pidanud koha surnute vaimudest ära puhastama.

Geit arvas ära, et riide taga peidab end naine, ning rääkis, et ta lihtsalt tajub eemalolevaid asju.

Esimese katse järel saadeti koju pooled kohaletulnutest.

Teises katses näidati võstlejatele kolme pilti ning nad pidid ära arvama, millisel neist on sarimõrvar, kirjanik ja teadmata kadunud inimene.

Selgeltnägijate eksitamiseks valiti kirjanik, kelle loomingusse kuulub palju mõrvalugusid.

Šamaan Inge tagus natuke trummi ning arvas kõik õigesti ära. Väga kiiresti ja õigesti lahendas pildiülesande Anna. Tema sõnul tuleb usaldada esimest instinkti.

Kokku arvasid pildid õigesti ära viis selgeltnägijat 20st.

Järgmiseks viidi osalised kõrghoone katusele, kus pandi vastamisi nelja inimesega. Nad olid kõik läbi elanud vapustuse, mis pidi nende energiavälja jälje jätma. Need neli inimest olid kukkunud väga kõrgelt ning ellu jäänud.

Inge lõi jälle trummi ning kallistas neid, kuid ei suutnud ära arvata. Pendlimees Veeliks Jalakas pakkus, et nad on kõik kaotanud lähedase inimese, mis oli osaliselt tõsi.

Viktoria tunnetas aegluubis kukkumist, kuid Geit ei saanud ülesandega hakkama.

Viimases eksperimendis pidid selgeltnägijad ära arvama kuulsa isiku, keda nad ei näinud ega kuulnud. Nad võisid teda tunnetada läbi seina ning katsuda käekella ja suletud ümbrikku kuulsuse pildiga.

Paljud pakkusid Evelin Ilvest või Kristiina Ojulandi. Nastja kirjeldas Anne Veskit üllatavalt täpselt, nimetades teda blondiks päikeseliseks naises, kes tegeleb muusikaga ning kes on sündinud Kalade või Veevalaja tähtkujus.

Kalade tähtkujus sündunud Veski oli hämmelduses ning tundis huvi, kas ta nägi teda uksest sisenemas või tunnetas kõike tõesti läbi seina.

Järgmisesse saatesse pääses kümme võislejat, selgeltnägijad Vladimir, Nastja, Geit, Hannes, Maila, Viktoria ja Teur, pendlimehed Veeliks Jalakas ja Erkki ning šamaan Inge.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles