Kantriprintsess Taylor Swift paneb eksid ja Kanye Westi laulu sisse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taylor Swift, foto tehtud septembris
Taylor Swift, foto tehtud septembris Foto: SCANPIX

20aastane Grammy auhinna omanik USA kantrilaulja Taylor Swift lubas hakata iga nädal avaldama iTunesis oma varstiilmuva albumi laule, mille tekstides teeb laulja ninanipsud konkreetsete tegelaste aadressil.

Tõenäoliselt saavad kantriprintsessi tähelepanu osaliseks endised kallimad lauljad Joe Jonas ja John Mayer ning võib-olla ka näitleja Taylor Lautner. Oma osa saavad lauljatari uuel albumil «Speak Now» kindlasti räppar Kanye West ja muusikakriitikud, kirjutab Reuters.

Kui endistele kallimate juures ei meeldi Swiftile nende «mängurlus», mis suhtes avaldus, siis Westiga on Swiftil kitkuda üks spetsiaalne kana.

Nimelt eelmise aasta MTV Muusikavideote Auhindade gaalal sai Swift just parasjagu kätte auhinna kategoorias «parim naisartisti video» (laulu eest «You Belong With Me»), kui lavale hüppas räppar Kanye West, kes võttis Swifti käest mikrofoni ja teatas, et tegelikult on hoopis samale auhinnale kandideerinud Beyonce`i video «Single Ladies (Put the Ring on It») üks aegade parimaid videoid.

Publik hüüdis küll Westile «Boo!» kuid Swift oli vahejuhtumist nähtavalt ärritunud ja jättis oma tänukõne pooleli. Väheke aega hiljem, kui Beyonce sai «aasta video» auhinna mainitud video eest, kutsus ta Swifti lavale tagasi, et neidis oma kõne lõpetada saaks.

2008. aastal käis Swift mõni kuu laulja Joe Jonasiga, mullu liikusid kõlakad, et ta semmib näitleja Taylor Lautneriga («Videviku»-saaga). Samuti on Swifti seostatud eraelulises plaanis USA laulja John Mayeriga (33).

Mayeri kohta kirjutavat Swift laulu pealkirjaga «Dear John», kus ütleb: «Kas sa ei arva, et olin liiga noor et minuga jamada/ oma hämarate ja moondunud mängudega/ kui mina armastasin sind nii väga.»

Swifti kohta taustaks nii palju, et tema singel «Mine» (vaata allpool loo videot) võistles tänavu suvel USA Billboard 100 kuuma singli tabelis kohtade eest esikuuikus Eminemi looga «Love The Way U Lie» ja Katy Perry lugudega «California Gurls» ja «Teenage Dream». 2008. aastal sai ta Grammy oma albumi" Fearless" eest, mis tunnistati aasta albumiks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles