Lauri Viikna sõitis Marko Asmerile pasunasse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marko Asmer
Marko Asmer Foto: Ray Põder

Läinud reedel läks madinaks Lauri Viikna naise Annika Potteri sünnipäevapeol, mis toimus paarile kuuluvas Viimsi peokeskuses.


Kella seitsme paiku alanud peole saabus motomees Marko Asmer koos ühe endast vanema sõbraga, seletas üks peolviibinu Õhtulehele. «Pidu ise oli lõbus ja hoogne –joodi ja söödi, kogu seltskond suhtles omaahel vabalt, koos oli palju toredaid inimesi. Ühel hetkel aga hakkas Marko Asmer sünnipäevalapsele külge lööma.»

Lauri Viikna vaatas mõnda aega pealt, kuidas 26-aastane Asmer endast 14 aastat vanemale naisele serva teeb ja mingile hetkel sai mehel lõõg täis. «Ja nii siis isand Viikna ühel hetkel Markole vastu vahtimist andiski,» valgustab allikas ja lisab, et ega Annika vist ikka mängis noormehe lähenemiskatsetele kaasa.

Marko käest pole kommentaari saadud, Viiknad ei kipu kommenteerima. Lauri Viikna vaid poetas mokaotsast «Depressiivsed Eesti väikemehed…»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles