Liis Lass: sõnal «tibi» on s**amaitse juures!

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liis Lass
Liis Lass Foto: Erakogu

«Sõnal «tibi» on Eestis samasugune s**amaitse juures nagu sõnal «ärimees»,» pahandab Liis Lass, kelle arvates lisavad tuntud inimestele ees- ja järelliiteid kadetsejad, kes teiste silmapaistvaid omadusi mustata tahavad.

Lassi sõnul näitab tema meedias tibiks tituleerimine noore ajakirjaniku puhul totaalset ignorantsust, kogenum ajakirjanik demonstreerivat sellega oma äärmist ebaprofessionaalsust, kirjutab SL Õhtuleht.

«Omamoodi rahulduse annab küll see, kui hiljem ajakirjanikuga tutvudes talle kolinal kogu info reaalsusest kuklasse sajab. Ja seda mitte lõuahaagina, kuigi vahel ka viimane ära kuluks!» ütles Lass.

Sõna «tibi» asemel peaks Lassi arvates tema iseloomustamiseks sõnu olema rohkem kui küll: «Olen alates 2003. aastast tituleeritud erinevate missitiitlitega, olen töötanud aastaid modellina ja juhin Saaremaal kinnisvarabürood,» ei taha Liisi loetelu lõppeda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles