Daniel Radcliffe tahaks homo-Bondi mängida

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Daniel Radcliffe
Daniel Radcliffe Foto: Reuters / Scanpix

«Harry Potteri» staar Daniel Radcliffe soovib oma sõnul homoseksuaalset James Bondi mängida.

18-aastane näitleja esines ootamatu avaldusega pärast esmakordselt toimunud Briti Riiklike Filmiauhindade jagamist, kus «Harry Potter ja Fööniksi ordu» pärjati parima filmi auhinnaga ning Radcliffe tunnistati parimaks meesnäitlejaks, kirjutab Contactmusic.

Küsimusele, kas ta sooviks kunagi James Bondi rolli täita, vastas koos filmimeeskonnaga pidutsenud Radcliffe: «Oleks kummaline järsku uuesti ühes suures filmiseerias osaleda, aga kuulge, selleks, et Bondi rollist loobuda, peab olema suur mees.»

Seejärel esines Radcliffe šokeeriva avaldusega, vastates küsimusele, kes oleks tema unistuste bonditüdruk, et neiude asemel eelistaks ta selles rollis näha «Harry Potteris» Ron Weasley’t kehastavat Rupert Grinti.

«Ma ütlen Rupert!» naeris Radcliffe. «Minust saab esimene homoseksuaalne James Bond!»

Üks asi teeb noore näitleja aga murelikuks – nimelt leiab 165 sentimeetri pikkune Radcliffe, et on Bondi rolli jaoks liiga lühike.

«Ma ei usu, et maailm on valmis lühikeseks Bondiks,» ohkas noormees.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles