Evelin Ilves tutvustas presidendiproua elu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Evelin Ilves
Evelin Ilves Foto: Margus Ansu

Kanal 2'e uus telesaade «Üks päev Evelin Ilvesega» andis kiirülevaate presidendiproua Evelin Ilvese elust, järgmisel nädalal on saate kangelaseks Gerli Padar.

Presidendiproua tutvustas nii oma Tallinna kodu kui ka elukorraldust ja tegemisi. Näiteks rääkis Evelin, et nad ei saa Toomas-Hendrikuga eriti kokata.

Samuti on pärast abikaasa presidendiks saamist Evelinil nagu kaks elu, millest normaalne on Ärma talus. Mujal peab ta aga olema kindlas rollis, sest inimestel on presidendipaarile omad ootused.

Ärma talu elu ja oma naabreid tutvustas Evelin samuti. Samuti sai vaataja teada, et kogu talu sisekujunduse tegi Evelin ise ning oma kätetööga jäi presidendiproua väga rahule.

Kuidas esimene saade tundus? Kas ekraanil näidatud vahelaused olid vahvad või segavad? Kas saite Evelini elust huvipakkuva pildi või oli kõik see juba enne teada? Anna teada seda uudist kommenteerides!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles