Jennifer Love Hewitt kohtus kummitusega

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jennifer Love Hewitt
Jennifer Love Hewitt Foto: AP / Scanpix

Näitlejanna Jennifer Love Hewitt on veendunud, et USA telesarja «Ghost whisperer» võtteplatsil kummitab, kuna tema ning mitmed teised võttemeeskonna liikmed olevat tundnud, kuidas vaim neid riietest sikutas.

28-aastane näitlejanna nõustub, et mõte telesarja võtteplatsil kummitavast vaimust kõlab naeruväärselt, kuid on kindel, et see on siiski tõsi, kirjutab Contactmusic.

«Teatud kohtade ümber võivad liikuda hinged ja energiad. Me filmisime ühes võtteplatsi nurgas ja seal on üks maja, millest ma stseeni algul välja pidin kõndima. Seitse võttegrupi liiget käisid selles majas ja kogesid väga veidraid asju,» meenutas staar.

«Üks naistest tundis, kuidas teda kampsunist sikutati, üht meest kisti teksade tagumikust ja mind kleidi tagaosast. Me tundsime, et seal oli midagi,» meenutas Hewitt õõvastavat kogemust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles