Kerli Kõivu uue video võttepäev oli eile Paekaare bensiinijaamas

Elu24 muusikatoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kerli Kõiv Scream Awardsi punasel vaibal
Kerli Kõiv Scream Awardsi punasel vaibal Foto: AP / Scanpix

Kerli filmib hetkel Eestis videot oma uuele singlile «Army of Love», mis jõuab ka tema teisele, järgmisel aastal ilmuvale albumile.

Eile oli Kerli uue video  võttepäev näiteks Paekaare tänava bensiinijaamas, kus toimusid  massistseenide võtted.

Video autori Kaimar Kuke (Caviar Productions) käe all filmitakse materjali mitme päeva jooksul ja erinevates Eestimaa kohtades.

Loo ja video läbivaks teemaks on Kerli fänniliikumise Moon Children uskumuste portreteermine – nendeks on ausus, armastus ja ühtehoidmine.

 

Kerli on juba ammu tahtnud Eestis videot filmida - ta on alati olnud lummatud erinevatest Eestimaa paikadest ja kohalikust talendist ning soovib väga Eesti kunsti ka mujal maailmas tutvustada.

«See video paneb paika kogu mu uue albumi alatooni,» märkis Kerli. «Mu ideed kasvavad iga uue looga ja ma olen super põnevil, et ma sain tulla Eestisse seda videot filmima. Siin on väga erilised kohad ja fantastiliselt andekad inimesed ning ma olen uhke, et sain oma uut projekti siin alustada,» rõõmustas Kerli.

 

Video juures tegid lisaks rezhisöör Kaimar Kukele veel kaasa moedisainer Liisi Eesmaa, Twisted Dance, Grimm Sisters, Stitch ning Kerli hullude ideedega läksid kaasa Casabella juuksurisalong ja Sokos Hotel Viru.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles