Muusik Kaspar Kallustelt varastati trummid

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
The Sun`i endine trummar Kaspar Kalluste
The Sun`i endine trummar Kaspar Kalluste Foto: Erakogu
Pikanäpumehed ei maga, sest The Sun`i endiselt  trummimehelt Kaspar Kallustelt varastati Tallinna kesklinnas trummid.

«Kaspari auto seisis Otsakooli ees, aken oli puruks löödud ning trummid minema viidud,» kinnitas juhtumit ka trummari sõber klahvpillimängija Tarvi Kull.

«Politseile sai ka avaldus tehtud, kuid hetkel see tulemusi andnud veel pole,» kinnitas sõber.

«Trummikomplekt oli pakitud mustadesse kottidesse ja poleks tohtinud läbi autoklaasi eriti silma torgata,» räägib ka Kaspar.

Kaspar ise loodab siiski oma trummid veel tagasi saada. «Olen nõus need kas või tagasi ostma,» kinnitab löödud mees ning lisab, et seniks tuleb mingid trummid kas rentida või mõnelt sõbralt laenata.

«Ma ei saa oma töögraafikut kuidagi muuta ja trumme on hädasti vaja. Kui varastatud trumme üles ei leita, eks siis tuleb uued osta. Selline trummikomplekt maksab vahemikus 40 - 50 tuhat krooni.»

Tegu oli YAMAHA trummikomplektiga: basstrumm 20" Maple Custom (finish: Vintage Natural ehk kollakas/puiduvärvi), tomid 10" ja 14"(floor) Maple Custom Absolute. (finish: Vintage Natural) + soolotrumm TAMA "Royalstar" 14" (hõbedane, metallist).

Kui oskate Kallustet abistada, palus noormees helistada numbril 53 957 134.

Kadunud trummikomplekti pilti näed siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles