Ameerika supermodelliks sai Danielle

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ameerika Supermodell Danielle
Ameerika Supermodell Danielle Foto: Reuters
Tõsielusarja Ameerika Supermodell 6 võitis Danielle.
Supermodelli finaalsaatesse jõudsid Danielle, Jade ja Joanie. Esimeseks tööks oli Cover Girl’i reklaamid. Joanie sai oma reklaamtekstiga normaalselt hakkama ja ka pildistamine läks libedalt. Jade hakkas taas improviseerima ja ei suutnud reklaamteksti isegi suurelt plakatilt maha lugeda. See oli läbikukkumine ja ta ka ise tunnistas, et ta on hädavares. Kuidagi ta sai ikkagi lõpuks hakkama.

Danielle, kellel on olnud seni hääldusega probleeme, püüdis kogu hingega, kuid ajas järjest sõnad sassi. Ka tema sai lõpuks hästi hakkama. Samas pildistamine tuli tal hästi välja.

Kolmest kukkus välja Jade. Kohtunikud kiitsid Danielle ilusat reklaampilti, kuid probleemiks oli tema aktsendiga kõne. Joanie’i piltides hinnati tema filmistaari välimust. Jade’ile heideti ette, et ta oli jäänud kõiketeadjaks modelliks, kes ainult õigustab ennast. Jade’i hinnagul peeti tema enesekindlust ülbuseks ning tegelikult pidas tema ennast õigeks supermodelliks.

Lõppvõistluseks oli Issue poodiumišõu, mis toimus templitevahelisel teel vee kohal. Tee oli kaetud lilledega, mistõttu see oli libe ja raskendas liikumist. Laval käidud, vahetati riideid ja siis uuele ringile. Mõlemad said normaalselt hakkama.

Kohtunikud tõid esile Danielle ilu ja jõulisust ja Joanie erinevaid ilmeid, pidades mõlemat võrdseks. Võitjaks valiti siiski Danielle.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles