«Inetu Betty» näitleja: ema tappes tegin Jumala tööd

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Brea
Michael Brea Foto: robotceleb.com

Telesarjas «Ugly Betty» üles astunud näitleja Michael Brea tunnistas, et tappis ema mõõgaga ning nimetas tehtut Jumala tööks.

«Ma ei tapnud oma ema. Tapsin tema sees elava deemoni,» ütles Brea ajalehele New York Daily News.

31-aastane näitleja toimetati pärast veretööd psühhiaatriahaiglasse.

Mees rääkis, et Prince Halli vabamüürlaste templist metrooga koju sõites kuulis ta hääli. Ta jutustas võõrastele oma emast ja märkis, et tunneb end kui Neo filmist «The Matrix».

Pärast koju jõudmist kallistas ta 55-aastast Haiti immigrandist ema Yannickit, kuigi teadis, mida tegema peab. Brea läks magamistuppa, pani valmis 90-sentimeetrise vabamüürlaste tseremoniaalmõõga ja läks «deemoneid» hävitama. Brea võttis mõrvarelva vabamüürlaste loožist, kuigi madalama astme vabamüürlasena tal selleks õigust ei olnud.

«Küsisin, kas ta usub Jumalasse. Ta vastas eitavalt ja hakkas karjuma. Hakkasin teda raiuma,» kirjeldas Brea.

Brea ajas ema mööda korterit taga ning kui politsei saabus, tundis ta end hingede poolt kaitstuna ja jätkas veretööd.

«Ma lihtsalt lõikusin teda. Keegi ei suutnud mind takistada. Tegin Jumala tööd,» ütles ta.

Brea perekond võttis mehe kaitseks sõna: «Kõik, kes kunagi Michaeliga kohtunud on, teavad teda kui kaastundlikku, õrna, intelligentset ja armastavat meest. Vend, isa ja sõbrad seisavad tema kõrval ning aitavad tema paranemisele igal võimalusel kaasa. Pere ja sõbrad teavad, et Michael ei olnud oma ema surmani viivatel hetkedel terve.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles