Iglesiase-Anett saab Kolga-Jaanis ausamba

, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anett ja Enrique Iglesias
Anett ja Enrique Iglesias Foto: Internet

Eesti tühisemate kuulsuste edetabelis trooninud Iglesiase-Anett teatas hiljuti, et ta pole tühine inimene, sest tühised inimesed on võib-olla Kolga-Jaanis – kuigi ta usub, et igas inimesed on midagi head.

Täna kell 20.35 ETV-s teist hooaega alustav „Erisaade” ja Kolga-Jaani vallavalitsus püstitavad Iglesiase-Anetile Kolga-Jaani vallamaja ette ausamba.

Tänutäheks Kolga-Jaani populariseerimise eest üleriigilises meedias püstitatakse Iglesiase-Anetile kuu aja jooksul väärikas mälestusmärk, mis jääb Kolga-Jaanit kaunistama aastakümneteks.

Vallavanem Kalevi Kauri sõnul paigutatakse ausammas vallamaja ette, kus ta on ka vallavanema kabineti aknast hästi vaadeldav.

„Erisaade” loodab, et Iglesiase-Aneti sambast saab populaarne turismimagnet sarnaselt näiteks Eiffeli tornile Pariisis ja vabadussambale New Yorgis.

Loodetavasti kujuneb sambakompleksist koht, kus iga inimene võib leida endas midagi head.
 
Erinevalt 100 miljoni krooni eest rajatavast Vabadussõja monumendist on „Erisaatel” plaanis kulutada samba püstitamiseks 100 krooni.

Eesti rahva annetusi samba rajamiseks oodatakse Eesti Televisiooni valvelauas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles