Pidu: Adelina uue ööklubi avapauk!

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Klubi "Oscar Lux" avamine, 19.09.2008
Klubi "Oscar Lux" avamine, 19.09.2008 Foto: Photo Factory
Nädalavahetusel avas uksed kõige prestiiźikam ja luksuslikum ööklubi Tallinnas. Klubi Oscar pakub oma kõrgelt hinnatud klientidele vaid kõige kallimaid jooke ning äärmiselt intellektuaalset seltskonda.

Uhke klubi emandaks on särav Raida-Adelina Niftalijeva aka Gabrieli-Adelina, kes peab tagama igale külastajale range luksklassi ööklubi atmosfääri. Viimane eeldab põhjalikku nägude kontrolli juba uksel.

Direktriss Adelina pressile ja VIP-külalistele laiali saadetud kutses seisis veel, et avatav klubi on mõeldud vaid peene maitsega publikule, kelle hulka kuuluvad eelkõige tuntud poliitikud, kultuuritegelased, muusikud, väljapaistvad sportlased ning kõik moe-ja ilujärgijad.

VIP-külaliste hulgas torkasid silma endine noorpoliitik Anna-Maria Galojan, Buduaari peatoimetaja Merlyn Uusküla, Uuno Raadio reporter Aleksander Ots, Naistelehe reporter Liilit Kirss, rokitaat Riho Baumann ja tohutul hulgal seltskonnaajakirjade reportereid ning fotograafe.

Adelina kõrvalt ei puudunud pidulikul õhtul loomulikult ka Farmi-Gabriel, kes kandis kaunitari kleidiga samas toonis tulipunast pluusi.

Klubigi on dekoreeritud ohtra tulipunase sameti ja kullaga. Tantsusektoreid on kaks ning VIP-tsoone suisa kolm. Kõige vipimasse vippi pääsevad vaid kõige vingemad kuulsused. Kes need täpsemalt on, jäi esialgu saladuseks.

Laua saab klubisse Oscar broneerida tuhande krooni eest ning teksapükstega külalised saadetakse automaatselt koju riideid vahetama.

Vaata ka eksootilise ööklubi pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles