Ingel-Mia plaanib osaleda Eesti Laulu konkursil

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ingel Mia - uus lootustandev laulja Maarjamaa muusikataevas.
Meik, soeng ja riided: Arne Niit
Ingel Mia - uus lootustandev laulja Maarjamaa muusikataevas. Meik, soeng ja riided: Arne Niit Foto: Margit Selg

Ingel-Mia plaanib osaleda Eesti Laulu konkursil ning ta vajab inimeste abi, et valida see õige lugu, mis Eesti rahvale kõige rohkem meeldida võiks.


 SIIT saab kuulata Mia uusi laule ning anda oma hääl enim meeldinud loole.

 

«Väga raske on teha valikut, oleme vahepeal valmis saanud kolm uut lugu ja kohe on valmimas veel üks. Milline neist võiks olla see õige lugu? Keeruline on ka see, et kas võtta aluseks Eesti Laul selle otseses tähenduses või see, et lugu peab ka Eurovisioonil läbi lööma. Seega pöördumegi Eesti inimeste poole, et välja selgitada nende lemmik minu lugudest,» räägib Mia.

 «Mitmed fännid on uurinud, et miks ma Ingel mu kõrval lugu ei saada, kuid seda ei luba reeglid, sest lugu kõlas avalikkusele vaid paar päeva enne esimest septembrit,» täiendab Mia. Nimelt näb regelement ette, et laulu sõnad ega muusika ei tohi olla avalikustatud enne 01.09.2010.

 

«Novembris on olnud mul põnevad esinemised välismaal, Maltal ja Marokos ning nüüd on aega keskenduda kodupublikule,» sõnab Mia. «Detsembris on mul Eestis olnud juba neli esinemist ja lähiajal on uued lood ka raadiotesse jõudmas.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles