Star FM Hommikuprogrammi uus saatejuht on Zenja Fokin

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fokin Star FMi stuudios torti lõikamas
Fokin Star FMi stuudios torti lõikamas Foto: Star FM

Alates tänasest äratab Star FM Hommikuprogrammi kuulajaid Pille Minevi ja Allan Roosilehe kõrval uus saatejuht – Ženja Fokin. Fokini lennukale stiilile ja värvikale jutuvadale lisab vürtsi teadmine, et superstilisti soov on peagi kogu saatejuhtide kolmik tööajaks hommikumantlitesse rõivastada.


«Need võiksid olla pehmed ja mõnusad, rinnal näiteks Star FM logo ja seljal mõni mu lemmiklause nagu näiteks «ja nii ongi!» või «võta paljaks!»,»selgitas Fokin. Stilistist kolleegi saabumise auks end roosasse triiksärki sättinud Allan Roosilehele meeldis mõte ühtsest ametirõivast samuti, kuigi välimusest tähtsamaks jääb ka edaspidi hommikuprogrammi sisu.

«Jätkame kõige sellega, mis seni meie kuulajaid on köitnud, mis tähendab, et Ženjal tuleb meie, vanade olijatega, leppida,» muigas Roosileht. «Samas lisab Fokin hommikutesse kahtlemata värskust ja uut hingamist, seda tõestas juba tema esimene tööpäev,» lisas Roosileht.

Ženja Fokini esimene Star FM-i hommik kulmineerus meeleoluka tordisöömisega, millele eelnes happening- Fokini üllatuslik hüpe rahva sekka otse pidulaua keskelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles