Merlyn Uusküla ja Cool D hitt lööb Youtube'is rekordeid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Merlyn Uusküla esitleb laupäeval Überblingenis debüütalbumit
Merlyn Uusküla esitleb laupäeval Überblingenis debüütalbumit Foto: Club Von Überblingen

Hetke kuumima naisartisti Merlyn Uusküla debüütplaadilt «Ihuüksi» on tõeliseks hitiks tõusnud Merlyni ja Cool D duett «Miks alles nüüd», mis on kogunud  Youtube'is erinevate linkide kaudu juba enam kui 220 000 kuulamist. Laulu edu pole Merlynile üllatuseks ning räppariga duetti laulda oli tema  teadlik soov.


«Kui mul tekkis mõte, et tahaks räppariga koos lugu teha, oli kohe esimene kandidaat Cool D», räägib Merlyn, kes sai Cool D-lt nõusoleku juba peale esimest kõnet. Laulusõnad valmisid kahe tunnustatud ja kogenud muusiku koostöös.

«Tema tegi oma riimid, mina refrääni sõnad ja viisi,» räägib Merlyn. «Alguses plaanisime teha loo armukolmnurgast, aga siis läksid sõnad hoopis uue teema peale.»

Laulus teeb Cool D Merlynile üle mitme aasta ühe telefonikõne ning uurib, kuidas naine elab. «Ja mina laulan vastu, et «jäid hiljaks», «polnud õigel ajal kohal».»

Buduaar uuris Merlynilt, millega ta ise laulu suurt populaarsust selgitab. «Eks lugu on pop sellepärast, et esiteks on see kooslus väga värske ja üllatav kuulajatele ning kaks artisti kokku võivad anda huvitava tulemuse.»

Merlyn ütleb, et lääne artistid teevad selliseid duette väga palju ja eestlased ei kasuta veel kõiki võimalusi ära, ent selline koostöö tuleb kasuks nii artistile kui kuulajale.
 

Kuula Merlyni ja Cool D uut laulu ning ära unusta, et kauplustes on saadaval ka Merlyni debüütalbum, mis on jõuluks kahtlemata hea kingiidee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles