Noisebleed avaldas Eesti Laulu võistlusloo

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noisebleed
Noisebleed Foto: Noisebleed

Rokkbänd Noisebleed avaldas uue singli «The Girl Is Mine», mis on kirjutatud spetsiaalselt Eurovisiooni lauluvõistluse jaoks.

Noisebleed usub, et valmis meisterdati teos, mis istub igasuguse muusikamaitsega inimestele ja saavutab just nõnda ka Eurovisiooni ja loomulikult Eesti Laulu publiku seas populaarsuse.

Tallinnast pärit viieliikmeline rokkbänd on tegutsenud alates 2006. aastast. Eesti raadiojaamad mängivad mitmeid Noisebleedi lugusid, näiteks «Harlot of the Devil», «Mis ootab ees» ja «Tango 'til You're Dead».

«The Girl Is Mine'i» ja viimati lindistatud looga «Sa ei tea» on koos piisav arv laule esimeseks plaadiks ning bänd kavatseb peagi üllitada oma esimese minialbumi ehk EP.

Noisebleed on mõjutatud bändidest Avenged Sevenfold, Dream Theater ja Parkway Drive ning nende lüürika sünnib kõigest, mis parasjagu meelel.

Kuula lugu «The Girl Is Mine» allpool!
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles