Maltis: mind hämmastab, et meid pole ikka veel päästetud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: AFP / Scanpix

 

Eile õhtul kell 22.30 Padaorus autoga kinni jäänud laulja Mait Maltis rääkis Postimees.ee'le, et vaatamata eksteermsetele tingimustele säilib hea tuju.

«Me asume oru põhjast umbes 400m kaugusel. Väljas on meeletu tuisk, nagu valge sein on ees, ei näe eriti kaugele enda ette ega taha, » ütles Maltis. «Meeleolu on normaalne, kuulame autos raadiot ja räägime juttu, »lisas Maltis. «Meie taga on Peterburist tulnud luksusbuss. Bussijuhtidega saame hästi läbi, käime seal teed joomas ja söömas,» tunnistas laulja. «Meie ees ja taga, nii kaugele kui näen, on pikk autode rivi. Meid lubati hakata evakueerima, kuid siiani on meist mööda sõitnud ainult sõjaväe roomik,» ütles Maltis ja lisas: «Mind häirib päästjate saamatus ja vajaliku päästetehnika puudumine. Me asume Eesti ühel suuremal maanteel ja midagi ette võtta ei saa.»

Liiklus seisab endiselt Tallinna-Narva maanteel Sämist Varjani ja hetkel ootab sellel teelõigul hinnanguliselt evakueerimist 600 inimest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles