Galerii: Thai Rose Spa avamine Tallinna vanalinnas

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
SPA salong «THAI ROSE SPA» avas oma uksed Tallinna Vanalinnas - Keskel õhtujuht - Artur Raidmets, temast vasakul Thai Rose SPA töötaja
SPA salong «THAI ROSE SPA» avas oma uksed Tallinna Vanalinnas - Keskel õhtujuht - Artur Raidmets, temast vasakul Thai Rose SPA töötaja Foto: Thai Rose Spa

7. detsembril toimus pidulik SPA salongi Thai Rose Spa avamisüritus uutes ruumidesTallinna Vanalinnas.

Üritusest võtsid osa nii tuntud Eesti poliitikud, kui ka äri- ja kultuuritegelased. Presentatsiooni käigus pakuti  kõigile soovijatele tai peamassaaži, loositi välja auhindu ning kõik külalised said väärikaid kingitusi.

Spaasalong  Thai Rose Spa  töötab Tallinnas juba rohkem kui neli aastat. See oli esimene salong, kus Eestis pakuti tai massaaži tai meistrite käe allt. Tänaseks on Eestis juba palju selle iidse ja unikaalse massaaži austajaid.

Hoolikalt Tais välja valitud ja Tai parimates massaažikoolides koolituse saanud massaažimeistrid aitavad salongi klientidel vabaneda paljudest tõbedest. Tai massaažil on uskumatult lai mõju ja ulatus.

Selle abil tasakaalustatakse nii inimese füüsilist kui ka vaimset ja emotsionaalset seisundit. Juba peale esimest korda tunneb klient, kuidas kaovad lihaste-, liigeste-, ja peavalud, probleemid seedimisega, stress ja unetus, paraneb liigeste liikuvus ja lihaste toonus, muutub tugevamaks närvisüsteem, toimub kogu organismi puhastus ning aktiveerub kõikide siseorganite töö.

Peale erinevate tai massaaži liikide pakub salong ka kosmetoloogi-, juuksuri-, maniküüri- ja pediküüriteenuseid ning spaa kehahooldusi.

Rohkem informatsiooni leiad salongi kodulehelt www.thairose.ee

Kiika pildigaleriid avamisest!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles