Selgeltnägija Nastja hädas abipalujatega

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selgeltnägija Nastja
Selgeltnägija Nastja Foto: Kanal2
«Selgeltnägijate tuleproovi» kangelanna mustlasverd Nastja on hädas fännidega. Inimesed tulevad talle suisa tänaval ligi ja paluvad abi.

«Ma ei ole selliseks inimeste tähelepanuks valmis, mis saade mulle toonud on,» pihib Nastja Reporterile.

«Eriti viimane nädal oli minu jaoks psühholoogiliselt raske. Võib-olla oleks parem neid minu kohta käivaid internetikommentaare mitte lugeda.»

Inimesed ootavad Nastjalt imesid üha rohkem ja rohkem. Ka fännid püüavad mustlannaga igal võimalikul moel kontakteeruda. Kõik tahavad, et Nastja teeks imesid ja lahendaks hädaliste probleeme.

Nastjal on kõigile abivajajatele öelda siiski sootuks muud: «Ma arvan, et see ei ole õige, kui inimesed tulevad minu juurde oma probleemidega. Sest elu on nagu suur ülesanne, mida inimene peab ise lahendama. Ja igal inimesel on selle jaoks kõik vajalik antud juba loodusest.»

Tänases selgeltnägijate tuleproovis viiakse sensitiivid Eesti ühte kuulsamasse kuriteopaika ja pannakse proovile nende võime diagnoosida inimeste terviseprobleeme.

Kas ka täna õhtul sünnib imesid, näete juba õhtul Kanal 2-s.

Vaata saate klippi siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles