ETV aastavahetus läheb otse-eetrisse eestlastele oluliste sündmuste keskelt

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anu Välba ja Marko Kaljuveer
Anu Välba ja Marko Kaljuveer Foto: ETV

 

Eesti Televisiooni aastavahetus tuleb eriline, sest sündmused, mida eestlased uue aasta saabudes tähistavad, teevad ajalugu: tähistatakse euro ja kultuuripealinna tiitli saabumist Eestisse nii Estonia esisel väljakul kui ka teatrimajas sees.

ETV läheb aasta viimasel ning esimese päeva hakul eetrisse just nende suurte sündmuste keskelt! Otse-reportaaže rahva seast teevad õhtujuhid Anu ja Marko – kuid mitte tavapärane eetripaar – Anu Välba kõrval on seekord Marko Kaljuveer! Tähtis osa on ka Anatoli Tafitšukil, kes plaanib vaatajateni tuua kõige erilisemad seigad, mis pidustuste käigus juhtuvad.

Kuid väga tähtis on, et ETV kaamerad käivad teisteski Eestimaa paikades - sel õhtul ei olda sugugi vaid pealinna meeleolusid püüdmas. Margus Saar, Jüri Muttika ja Roald Johannson on kaameratega väljas, et vahendada kohalikke sündmusi lausa Kihnust Narvani.

Teatri väljakul esinevad aasta viimastel tundidel tasuta kontserdiga Kukerpillid, Tanel Padar & The Sun ja Iiris.

Esimene otselülitus läheb eetrisse kell 17.05 ETVs.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles