Pavarotti käsitsi kirjutatud testament ilmus päevavalgele

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Luciano Pavarotti.
Luciano Pavarotti. Foto: AFP / Scanpix

Hiljuti surnud laulja Luciano Pavarotti suudab oma sugulasi ja sõpru ka peale oma surma üllatada.

Pavarotti notari sõnul teadis staari perekond kahest ametlikust testamendist, kuid kolmas, käsitsi kirjutatud testament oli neile üllatuseks, kirjutab Daily Mail.

Selle testamendi kohaselt on kuulsuse 500 miljoni dollari (5,5 miljardit krooni) pärijateks tema kolm vanemat tütart.

Pavarotti tütred Lorenza, Cristina ja Giuliana, kelle emaks on Pavarotti esimene abikaasa Adua Veroni, teadsid oma isa kahest testamendist, kuid kolmandast ei teadnud nad midagi.

Kinnitamata andmetel tegi Pavarotti käsitsi kirjutatud testamendi kuus kuud enne kahte ametlikult notari juures kinnitatud testamenti. Kaks trükitud testamenti on kinnitatud USAs.

Kahe hilisema testamendi kohaselt saab Pavarotti miljonitest suurema osa tema teine naine Nicoletta Mantovani, kellele jääb 50 protsenti varandusest ja kolm vanemat tütart peavad 25 protsenti omavahel ära jagama. Ülejäänud läheb heategevuseks ja sõpradele.

Lisaks näevad need testamendid ette, et kolm New Yorgis asuvat korterit, pangaarve, maalid ja luksusmööbel läheb Mantovani nime kandvale fondile.

Kuid kuulsuse kolme tütre arvates näitab varasem, käsitsi kirjutatud testament nende isa õiget soovi, mille kohaselt Mantovani pidi saama ainult Pavarotti suvitusvilla ja kahe tema firma aktsiad.

Ülejäänud osa varandusest aga oleks tulnud jagada kolme vanema tütre ja abielust Mantovaniga saadud tütre, nelja-aastase Alice`i vahel.

Kinnitamata andmetel kavatsevad Pavarotti kolm tütart viimased testamendid vaidlustada, kuna peavad varasemat, käsitsi kirjutatut, ainuõigeks.

Itaalia tenor Luciano Pavarotti suri 6. septembril kõhunäärmevähki.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles