Intsu-Inga põrutas tagasi Itaaliasse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Intsu-Inga ja Nõia-Ints pidutsesid Club Angelis 09.04.10
Intsu-Inga ja Nõia-Ints pidutsesid Club Angelis 09.04.10 Foto: Janno Pugi

Veel jõulupühad koos veetnud staarpaar Nõia-Ints (33) ja Intsu-Inga (23) olid aastavahetuseks lootusetult tülli pööranud. Ints andis saates «Õhtusöök viiele» mõista, et on vaba mees. Täna pühkis Maarjamaa lume kontsadelt ka tema pruut Inga.

«Saatsin täna hommikul Inga lennuki peale. Proua põrutas Itaaliasse ja tuleb tagasi alles suveks. Olen nüüd vaba mees ja ilmselt hakkan endale ka uut pruuti otsima,» pajatab Nõia-Ints.

«Enam mingit prahti ma üles korjata ei viitsi. Inga oli minu jaoks liiga lapsik. Alaealistega ka ei viitsi tegeleda. Otsin endavanust suurte rindadega arukat  naist.»

Miks te Ingaga siiski tülli läksite?

No ta läks oma sõbrannade õhutusel sinna Itaaliasse tööle. Ma ei tea, mis litsiäri nad seal ajavad. Mulle räägib, et teeb strippi. Mina arvan, et asi ainult sellega ei piirdu.

Kus linnas või külakeses Inga täpsemalt töötab?

Mingi 100 km Milanost, ega ma täpselt teagi selle koha nime.

Kas ta on leidnud sealt endale uue silmarõõmu?

Mulle tundub küll. Ta tegi endale isegi uue Facebooki konto, kuhu pani üles pildid koos selle mehega.

Ma sain kohe aru, kui ta jõulude paiku Eestisse tuli, et midagi on teistmoodi. Ta käitus kuidagi imelikult. Pärast selgus, et mul oligi õigus.

Kas Inga teenib Itaalias hästi?

Ma arvan, et ta ei teeni mitte muhhvigi! Rikkad teevad talle lihtsalt välja. Ostavad lennukipiletid ja...

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles