Ott Leplandi süda on jätkuvalt vaba

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Lepland ja näitleja Hendrik Toompere tütar Üüve-Lydia Toompere
Ott Lepland ja näitleja Hendrik Toompere tütar Üüve-Lydia Toompere Foto: elu24.ee

Ühes Tallinna ööklubis astus Ott Leplandi juurde üks kena kaine neiu ja küsis, kas laulja abielluks temaga. Ott vastas, et sorry, aga ei, ta soovib veel vaba mehe elu maitsta. Seda on tal mõnus teha hiljuti ostetud poissmehekorteris, pajatab Kroonika.

 Oti (23) tähelennu algusest on möödas aasta. Tema plaadid kaovad poelettidelt kui soojad saiad ning vahel tuleb tal suure koormuse tõttu esinemispakkumisi tagasi lükata.

Kõige tipuks pandi noore superstaari elu raamatukaante vahele. Mis on puudu? Neidude rõõmuks ütleb Ott, et tal puudub tüdruksõber: «Jah, mu süda on tõepoolest jätkuvalt vaba.»

Ott, Suvel pandi Sind ju paari Üüve-Lydia Toomperega?

Paari võib mind panna ju igasuguste inimestega. Me olime ja oleme Üüve-Lydiaga ikkagi eelkõige väga head sõbrad. Pigem oli see meie jaoks naljakas, kui meid paari pandi.

Tavaliselt sõidab Ott pühadeks Hiiumaale vanavanemate juurde, et seal talverõõme nautida ja pere seltsis jõululauas istuda. Läinud jõuludel tema ajagraafik aga taolist luksust ei lubanud.

Kuid pidu ei jäänud pidamata — Ott kutsus sõbrad 24. detsembriks oma üürikorterisse. Järgmine pidu, mille laulja korraldab, saab teoks tema uues, päris oma kodus, mille ta ostis hiljuti Kristiine linnaosasse.


Pikemat intervjuud Ott Leplandiga loe juba värskest Kroonikast!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles