Raadio 2 Eesti müügitabel: Ultima Thule jätkuvalt esimene

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
R2 Aastahitt 2010 gala 05.01.11 lava ees ja lava taga - Riho Sibul
R2 Aastahitt 2010 gala 05.01.11 lava ees ja lava taga - Riho Sibul Foto: Jelena Rudi

Raadio 2 Eesti plaadimüügitabel annab ülevaate, milliseid plaate eelmisel nädalal kõige rohkem osteti.

Tabelis väga suuri muutusi võrreldes eelmise nädalaga pole. Ka aasta esimesel nädalal meeldis inimestele veel jõuluplaate osta. Tabeli esikohta hoiab endiselt Ultima Thule plaadiga «Jälgede jälgedes».

Uusi tulijaid on seekord kaks, esimene neist Mari Pokinen ja teine 2 Quick Start, jah lugesite õigesti 2 Quick Start on tagasi.

Mari Pokinen andis välja debüütalbumi nimega «22». Mari õpib Viljandi Kultuuriakadeemias neljandal kursusel näitlejaks ning on laulmisega tegelenud lapsest saadik. Ta on 22-aastane ning plaadi kõik 11 laulu on autori omalooming.

Mari kirjutab oma plaadil: «Minu laulud on loodud minust endast ja räägivad omast ajast. Ometi püüavad need kuidagi igavikku tähendada. Ma loon hetkel, mil miski on minus valitsev. Ja inimest valitsevad siiski väga igavikulised tundmused, arvan.»

Mäletame neid hiigelsuuri täispuhutavaid ja helesiniseid Gin'i purke mis kaunistasid koosluse 2 Quick Start'i lava. Kollektiiv pretendeeris ka mitteametliku konkursi «milline bänd paneb oma plaadiümbrise tagakaanele rohkem sponsorlogosid» esikohale. Aga mis neist mälestustes, trio Paulus, Laisaar ja Kotkas on tagasi uue albumiga.

2 Quick Start'i uus album «2010» sisaldab 12 tuliuut laulu, mis kõik on kirjutatud kolmiku Paulus, Laisaar, Kotkas poolt. Tekstide autoriteks on Heiti Kender ja Jana Hallas. Eelmine stuudioalbum ilmus 9 aastat tagasi ja kandis nime «Ühega miljoneist».

R2 Eesti müügitabel, nädal 1/2011:

  1. Ultima Thule - Jälgede jälgedes
  2. Liisi Koikson – Ettepoole
  3. Arvo Pärt - The Very Best Of
  4. Toomas Anni – Jõulutäht
  5. *2 Quick Start – 2010
  6. *Mari Pokinen – 22
  7. Hanna-Liina Võsa - Pimedas on valge
  8. Birgit Õigemeel - Ilus aeg
  9. Erinevad esitajad - Pöial-Liisi: Venno Loosaare muusikaline kuuldemäng
  10. Susan Boyle - The Gift

*-uus

R2 Eesti müügitabelit aitavad kokku panna Lasering, Stockmann, Selver, Apollo Filmipood ja Kaubamaja.

Kuula ka laule Mari Pokinen «No Näed» ja 2 Quick Start «Kolm soovi».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles