Raadio 2 Eesti müügitabel: Abraham on kohal

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lennart Lundve(Abraham)
Lennart Lundve(Abraham) Foto: Internet

Raadio 2 Eesti plaadimüügitabel annab ülevaate, milliseid plaate eelmisel nädalal kõige rohkem osteti.

Neljandat nädalat järjest hoiab liidripositsiooni Ultima Thule «Jälgede jälgedes».

Tabeli veteran on aga hoopis Arvo Pärt, kes on oma plaadiga «The Very Best Of» püsinud parimate seas kakskümmend nädalat.

Tabelisse on peale väikest pausi tagasi trüginud Jaan Tätte «Tuulevaiksel ööl», Mahavok «Galaktikad» ja erinevate esitajatega «Elmari tantsuõhtu 15».

Uue tulijana on koha sisse võtnud skandaalne räppar Abraham. Abrahami lugu «Miski on lilla» on välja vihastanud ka meelelahutusärimees Peeter Rebase, kes on Eesti Ekspressi väitel ka juba informeerinud oma kolleege, et räppari muusika õhutab ühiskonda vihkamisele, propageerib rassismi, homode nottimist ja mõnitab Solarise Keskuse värvilahendust.

Abrahami mainitud loo ja selle video näitamise on keelanud ka ETV. Samas on lugu suhteliselt lühikese ajaga kogunud netikanalis Youtube juba üle 130 000 vaatamise.

«Abraham on minu räppari alias, pseudonüüm. Abraham on selline karakter, kes ütleb välja asju, millest Martin Helme näeb vaid und ja mis Vaido Neigausil tõmbaks silmavärvi laiali. Samas on otsekohesus ja oma arvamuse väljaütlemine minu jaoks oluline, enamik vaid pobiseb kuskil nurgas ja teeb head nägu asjade peale, mis neile pinda käivad,» ütleb Abrahami nime taga peituv Lennart Lundve (22) .

R2 Eesti müügitabel, nädal 2/2011:

  1. Ultima Thule - Jälgede jälgedes
  2. Liisi Koikson - Ettepoole
  3. Arvo Pärt - The Very Best Of
  4. 2 Quick Start – 2010
  5. Mari Pokinen – 22
  6. Jaan Tätte - Tuulevaiksel ööl
  7. Mahavok – Galaktikad
  8. Erinevad esitajad - Elmari tantsuõhtu 15
  9. *Abraham - Piffe, plekki ja presidendiks
  10. Toomas Anni – Jõulutäht

*-uus

R2 Eesti müügitabelit aitavad kokku panna Lasering, Stockmann, Selver, Kaubamaja, Apollo ja Filmipood.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles