Miks meie tippmoekunstnikud Evelini maitset kritiseerida ei julge?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Grupipilt kuningalossis (vasakult): prints Carl Philip, kuninganna Silvia, president Toomas Hendrik Ilves, kuningas Carl XVI Gustaf ja Evelin Ilves.
Grupipilt kuningalossis (vasakult): prints Carl Philip, kuninganna Silvia, president Toomas Hendrik Ilves, kuningas Carl XVI Gustaf ja Evelin Ilves. Foto: SCANPIX

Rootsi riigivisiidi ametlikul avatseremoonial Evelin Ilvesesel seljas olnud kõmuline viltkostüüm pani taas kord eesti rahva vere vemmeldama. Arvamusi sadas kommentaariumisse seinast seina. Ainsad, kes esileedi maitse üle vaielda ei tihanud, olid meie tuntud moekunstnikud.

Kümmekonnast tuntud moedisainerist julges sõna sekka öelda vaid mõni.

Aldo Järvsoo: Mis siin minu julgusest rääkida - hoopis proua Evelin Ilves on julge valiku teinud! Julgelt uude aastasse!

Katrin Kuldma: Tegelikult on olukord muidugi tragikoomiline ehk siis lausa traagiline. Näeme muule maailmale välja nagu tõsine maitselage perifeeria. Kurb ja ikkagi naljakas!

Ausalt ja keerutamata, et nad ei julge presidendiproua maitse üle vaielda, tunnistasid vaid moeloojad Tiina Talumees ja Hanna Korsar

Noor tundmatuks jääda sooviv moekunstnik Liina

Vildimeister Eve Tiidolepp on teinud perfektse töö mantli ja peakattega! Kuid suureks önnetuseks mudel ei sobi kandja kehaga ega olukorraga. Eesti moetoodang kipub tihti olema halvasti viimistletud vôi seljas kiiva kiskuv. Ka erinevate materjalide tundmine on väheste disainerit oskus.

Kaldun arvama, et initsiatiiv mantli ja mütsi kandmiseks Rootsi-visiidil tuli siiski proua Ilveselt. Niisiis, olge kuuldel disainerid!!! Kliendi soov vôib olla seaduseks, kuid teie kannatate kriitikatulva ja kliendikao all, kui kostüüm ei sobi kandjaga!

 

Mida arvad Sina, miks meie tippmoekunstnikud Evelini maitset kritiseerida ei julge? 

 

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles