Solarises kõlasid lood Leplandist Kurt Cobainini

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti otsib superstaari Tallinna eelvoorus osaleja Kätlin Haapsalust.
Eesti otsib superstaari Tallinna eelvoorus osaleja Kätlin Haapsalust. Foto: Jelena Rudi


Täna hommikul oli Solarise keskus Tallinnas siginat-saginat täis, oma järjekorda žürii ette pääsemiseks ootas mitusada noort. Kokku oli end Tallinnas täna ja homme toimuvatele eelvoorudele kirja pannud üle poole tuhande superstaariks pürgijat.

Laiemalt Nirvana coveri järgi tuntud Meat Puppetsi  lugu «Plateau» oli Haapsalust pärit Kätlini (20) trump taskus kohtunike ette minnes. «Tegelikult on see lihtsalt proov teada saada kes ma ise olen. Kas on lootust kunagi muusikaga tegeleda või mitte. Muusika on olnud suur osa minu elust kuskil 18 aastat juba,» rääkis otsekohene sõbralik neiu.


Elu 24 uuris Kätlinilt, kas ta ka mõnd pilli mängib ja kes võiksid olla tema muusikalised eeskujud Eestist.


«Pilli kahjuks ei mängi. Eestist on raske tegelikult kedagi nimetada, võibolla Jaagup Kreem siis,» ütles ta pika venitamise peale.

Kui Tallinna voorus peaks midagi nihu minema, siis Tartu vooru ta uuesti õnne katsuma ei lähe. «Ei ole mõtet Eestile tuuri peale teha, aga võibolla siis järgmine hooaeg uuesti,» lubas ta.

Kohtunikeks on sel aastal võluv Maarja-Liis Ilus, kelle kõrval alati otsekohene krõbeda huumorisoonega Mihkel Raud ning terava kõrvaga andekas Rein Rannap.

TV3 kevadhooaeg toob ekraanile superstaariotsingute neljanda hooaja. Tänavugi on saatesarja oodatud 16-35-aastased lauluhuvilised, Eelvoorud toimuvad veel 23. jaanuaril Tallinnas, 29.-30.jaanuaril Tartus ning 6. veebruaril Jõhvis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles